©  Courtesy of Netflix

Netflix VS toont waarschuwing bij nieuw seizoen ‘Stranger Things’

Netflix heeft in de nasleep van de dodelijke schietpartij op een basisschool in Texas eerder deze week een waarschuwing geplaatst bij de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de serie Stranger Things. De waarschuwing is alleen te zien voor kijkers in de Verenigde Staten, meldt entertainmentsite Variety.

evdgBron: BELGA

In de waarschuwing stelt de streamer dat kijkers de eerste scènes van de nieuwe afleveringen als verontrustend kunnen ervaren. “We hebben dit seizoen van Stranger Things een jaar geleden gefilmd. Maar gezien de recente tragische schietpartij op een school in Texas, kunnen kijkers de openingsscène van aflevering één schrijnend vinden. We zijn diep bedroefd door dit onuitsprekelijke geweld, en onze harten gaan uit naar elke familie die rouwt om een geliefde”, luidt de waarschuwing.

In de eerste aflevering van het vierde seizoen van de Netflixreeks is er nogal wat geweld te zien waar kinderen bij betrokken zijn. Het gaat dan vooral om de eerste scènes waarin actrice Millie Bobby Brown een hoofdrol vertolkt.

De eerste zeven afleveringen van seizoen vier van de Amerikaanse sciencefictionserie zijn sinds vrijdag te streamen. Het tweede deel van het seizoen verschijnt op 1 juli. Dat bestaat nog uit twee afleveringen waarvan de laatste tweeënhalf uur duurt.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio