James Cooke vertelt dronken anekdote uit ‘Gert Late Night’: “We hebben security erbij gehaald”

Gert Verhulst en James Cooke presenteerden donderdag hun laatste talkshow samen. Het perfecte moment om terug te kijken op hun avonturen van de voorbije jaren, die begonnen op de boot van Gert Late Night. James haalt - tot grote bezorgdheid van Jani - een anekdote boven van de allereerste week op de Evanna.

edb

In die eerste week nodigden James en Gert hun goede vrienden Jani Kazaltzis, Kevin Janssens en Erik Van Looy uit. De presentatoren herinneren zich die week als de wildste van allemaal. “Het was erover”, klinkt het. Maar wanneer er een kijkersvraag naar een goede anekdote komt, weigeren de twee. “What happens on de Evanna, stays on de Evanna. Dat hebben we aan onze gasten moeten beloven.”

Even later haalt verbreekt James zijn belofte, maar niet voor hij Jani geruststelt dat hij “weet wat hij wel en niet mag vertellen”. Erik Van Looy was jarig in de week dat hij op de Evanna verbleef, wat gevierd werd in de Antwerpse club The Villa. “Toen het daar om 4 uur gedaan was, riepen Erik en Kevin: ‘Het feestje gaat door op de Evanna!’”, vertelt James. Gevolg: zo’n zeventig man tekende om 6 uur ’s ochtends present aan het MAS, klaar voor een afterparty op de boot. “Een halfuur later moesten wij aan het ontbijt zitten”, vult Gert aan. Het duo haalde de security erbij en stuurde de meute huiswaarts.

LEES OOK. Tanja Dexters over veroordeling cocaïnehandel: “De waarheid heeft gewonnen”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio