© Jan Van der Perre

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Met je mama een zaak openen heeft voor- en nadelen”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Yana Hermann (28).

Rebecca Van Remoortere

“Ik ben met mijn mama in de zaak gestapt. We hebben een horecazaak en combineren dat met sportlessen. Hier in het Boekenbergpark in Deurne bij ons kun je sporten in het groen, dat zie je toch niet vaak meer zo dicht bij Antwerpen. Mijn vader had altijd een sportcentrum in Borgerhout en is daar zes jaar geleden mee gestopt om zich te focussen op catering. De klanten wilden zumba blijven volgen en vroegen om een nieuwe plek om te sporten. Dus zijn mijn mama en ik hier in het park iets begonnen.”

“Samen met je mama werken heeft voor- en nadelen durf ik wel zeggen. Maar de klanten voelen dat we een intieme familiezaak zijn en appreciëren dat ook. Ze kennen ons. Iedereen komt spontaan naar ons om te praten, ook als het mentaal wat moeilijker gaat. Het is hier een safe space voor onze klanten. We werken keihard, want in het weekend organiseren we ook nog feesten zoals babyborrels en trouwfeesten bij ons. Als je iets graag doet is het niet erg om er hard voor te werken.”

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio