Griet Nys kijkt de finale van Mrs. Glamour ontspannen tegemoet. 

Griet Nys kijkt de finale van Mrs. Glamour ontspannen tegemoet. © AF

Desselse Griet Nys dingt mee naar het kroontje van Mrs. Glamour

Dessel -

Op 11 juni dingt Griet Nys naar de titel van Mrs. Glamour. In de aanloop naar de finale geniet de Desselse van de glitter en glamour, maar ze is vooral fier op het parcours dat ze heeft afgelegd. “Op mijn veertigste voel ik mij beter dan ooit.”

Annelies Frederickx

Griet Nys zag zichzelf niet als het type om deel te nemen aan een missverkiezing, maar toch schreef de Desselse zich onlangs in voor Mrs. Glamour. “Ik zag op Facebook een post over Mrs. Glamour en was meteen aangesproken door wat gezegd werd. Daarom likete ik de post, maar kreeg daar onmiddellijk reactie op. Ik werd aangespoord om mij in te schrijven, maar eerlijk gezegd durfde ik dat niet. Uiteindelijk heb ik al mijn moed bijeengeraapt en mij ingeschreven. In mijn omgeving reageerde iedereen eerst heel verrast en vol ongeloof. Mijn moeder bijvoorbeeld vroeg zich, wat de mensen daarvan zouden denken, want Dessel is een kleine gemeenschap. Ondertussen heeft iedereen zijn mening moeten herzien en staat mijn omgeving voluit achter mij.”

Griet Nys kroop de voorbije maanden volledig uit haar schulp en daar is ze fier op.

Griet Nys kroop de voorbije maanden volledig uit haar schulp en daar is ze fier op. © AF

In maart startten de voorbereidingen en dus heeft Griet Nys al enkele intense weken achter de rug. “Iedere zondag staat er een activiteit gepland zoals catwalk- of mediatraining en we gingen met de hele groep ook al een weekje naar Turkije. Zo zijn het inderdaad al drukke maanden geweest maar ik ben vooral heel erg fier op de evolutie, die ik in die periode doormaakte. Ik zat in een heel moeilijke periode, maar dankzij de verkiezing heb ik kanten van mezelf ontdekt die ik eigenlijk leuk vind. Ik ben volledig uit mijn schulp gekropen en heb mij eerlijk gezegd nog nooit zo goed gevoeld. Daar draait het bij mij om bij Mrs Glamour, namelijk mezelf terugvinden. Nu de finale dichterbij komt, stijgt de spanning toch al wat. Ik hoop die dag opnieuw mezelf te zijn en mij super te amuseren tijdens de leuke show. Bovendien wil ik mijn sponsors waardig vertegenwoordigen. Het kroontje zou de kers op de taart zijn, maar de tijd die ik de voorbije weken en maanden aan mezelf besteedde, pakken ze me alvast niet meer af.”

 

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio