Voor coworkers en flexwerkers kan de luxueuze glampingtent uitgebreid worden met een bureau. 

Voor coworkers en flexwerkers kan de luxueuze glampingtent uitgebreid worden met een bureau. © RR

Deze glamping in Geel biedt ook ontspannen coworking aan

Geel -

Je werk verrichten vanuit een kantoor met uitzicht op paardenweides en een vijver, dat is de nieuwe optie die Glamping Josephine in Geel-Ten Aard in samenwerking met Bar d’Office vanaf deze zomer aanbiedt.

Hans Otten

Joke Lammens startte in de zomer van 2020 met haar glampingterreintje achter de paardenfokkerij van haar ouders in de Roerdompstraat in Geel-Ten Aard. Ze plantte er twee luxueuze Belltenten neer die uitgerust zijn met een dubbel bed en twee eenpersoonsbedjes, een zitruimte en eigen sanitair met douche.

Maar het is vooral de landelijke omgeving die van Glamping Josephine zo een aantrekkelijk vakantieverblijf maakt. Door de paardenweides van de familie Lammens, de vijver voor de tenten en de landelijke rust kan je er vlot je spreekwoordelijke batterijen weer opladen.

LEES OOK. Kevin Oris opent Glamping De Worfthoeve: “Minstens evenveel en zelfs nog meer luxe dan in de B&B”

Kantoor in tent

In dit derde zomerseizoen pakt Glamping Josephine nog met een extraatje uit: de stek is uitgebreid met bureaus die je per dag kan huren om er te werken, met of zonder overnachting.

“Sinds ik zelf meer van thuis werk, merk ik dat het heel inspirerend kan zijn om eens niet op je vaste werkplek te zitten. Ik stel ook vast dat ik veel rustiger en productiever ben buiten in de natuur. Nadat vorige zomer Hans van Bar d’Office onze glamping is komen testen als werkplek vond ik het een perfect concept om onze tenten ook tijdens weekdagen ter beschikking te stellen als kantoor.”

Werk met vakantiegevoel

Bar d’Office is een netwerk van professioneel uitgeruste en inspirerende werk- en vergaderlocaties. “We gaan steeds op zoek naar unieke locaties die slim, duurzaam, mobiliteitsvriendelijk en geïnspireerd werken uitstralen” vertelt Hans Abbeloos, zaakvoerder van Bar d’Office. “Werken in de natuur is ideaal om een extra portie inspiratie op te doen. En net zoals in al onze locaties kies je zelf hoe en hoelang je werkt.”

De rustieke landelijke omgeving van Geel-Ten Aard brengt de nodige rust om te ontspannen – of net om te werken – in Glamping Josephine. 

De rustieke landelijke omgeving van Geel-Ten Aard brengt de nodige rust om te ontspannen – of net om te werken – in Glamping Josephine. © RR

Door corona hebben nieuwe werkvormen als flexwerken en coworking breder ingang gevonden. In een coworkinglocatie deel je een werkomgeving met andere zelfstandigen, flexwerkers, freelancers, thuiswerkers of werknemers.

Het geeft je niet alleen de kans om aan je eigen professioneel succes te werken, maar ook om je netwerk en kennis uit te breiden. En het is een originele manier om klanten te ontvangen, zeker wanneer dat vanuit een glampingtent gebeurt die je tegelijkertijd een vakantiegevoel geeft.

Bar d’Office verhuurt de tenten van Glamping Josephine aan 25 euro per werkdag, of 125 euro voor twee werkdagen met overnachting.

www.glamping-josephine.be, www.bardoffice.com

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio