©  BELGA

Telenet blijft vijf jaar langer hoofdsponsor van KV Mechelen

KV Mechelen en hoofdsponsor Telenet willen voor twintig jaar samenwerking gaan. Beide partijen sloten een nieuwe deal tot juni 2027.

yala

“We delen niet alleen de passie voor voetbal, maar binnenkort delen we letterlijk onze infrastructuur”, zegt Frank Lagast, CEO van KV Mechelen, op de clubwebsite. Concreet zal de samenwerking verder uitgebreid worden om parkings, ontmoetingsruimtes en kantoren te delen. Het logo van Telenet blijft ook op de wedstrijdshirts pronken.

Lagast wijst erop dat het om meer draait dan alleen de eerste ploeg. “Samen werken we ook aan een inclusief verhaal. Malinwa is meer dan de A-kern. Telenet ondersteunt onze jeugdwerking en zet zijn schouders al even onder onze damesploegen. De stap van onze dames naar het hoogste niveau, de Super League, kunnen we dankzij de steun van Telenet zetten.”

Telenet is al sinds 2007 een hoofdsponser bij KV Mechelen. Ook in moeilijkere tijden, met degradatie en extrasportieve perikelen, bleef het de club altijd trouw. Bij het (voorlopige) einde van dit nieuwe contract tot 2027 zullen ze twintig jaar samenwerking vieren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio