Belgisch-Oekraïense student haalt winnares ‘The Voice Ukraine’ naar Antwerpse Handelsbeurs voor benefiet

Belgisch-Oekraïense student Yaremma Vengrynovych (24) haalt Anna Hodorovskaya, (ex-)winnares van The Voice Ukraine, naar Antwerpen. Dat doet hij voor zijn benefiet ‘Let’s connect for Ukraine’ waar de top van de Belgische zakenwereld moet samenkomen. Gouverneur Cathy Berckx staat alvast op de gastenlijst. “Ik ben ervan overtuigd we een enorme impact kunnen hebben als we met Belgische bedrijven de handen in elkaar slaan”, zegt Vengrynovych.

LEES OOK. Gevluchte winnares van ‘The Voice Oekraïne’ speelt concert in Lier: “Mijn stem is mijn wapen”

“Ik wil als student handelsingenieur de crème de la crème van de Belgische businesswereld onder een dak krijgen om Oekraïne te steunen”, zegt Yaremma Vengrynovych. “Collega’s, partners, concurrenten: iedereen samen voor Oekraïne.”

Vengrynovych werkt voor de organisatie van het event samen met SOS Kinderdorpen en de internationale jongerenorganistie Junior Chamber. ‘Let’s connect for Ukraine’ moet een bijzondere netwerkavond worden in de Antwerpse Handelsbeurs.

LEES OOK. Oekraïense laureate van The Voice treedt op tijdens Sfinks Mundial

“Aangezien de media-aandacht afneemt en bijgevolg de donaties, ben ik steeds op zoek naar nieuwe initiatieven”, aldus Vengrynovych. “Ik schrijf mijn thesis intussen over hoe dergelijke sociaal-ondernemende initiatieven tijdens de oorlog opgeschaald kunnen worden om een nog grotere impact te hebben. Voor bedrijven kan dit een win-win zijn.”

Op de gastenlijst staan al gouverneur Cathy Berx, de Oekraïense ambassadeur in België en toplui van de Radisson Hotel Group. “Ik ben er echt van overtuigd dat als we samen met Belgische bedrijven de handen in elkaar slaan, we een enorme impact kunnen hebben en levens kunnen redden”, besluit Vengrynovych.(tsjs)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio