De oproep naar nieuwe uitbaters voor de cafetaria van Tielenhei leverde nog geen resultaten op. 

De oproep naar nieuwe uitbaters voor de cafetaria van Tielenhei leverde nog geen resultaten op. © Bart Van den Langenbergh

Nog geen nieuwe uitbaters voor cafetaria Tielenhei opgedoken

Tielen

Het gemeentebestuur van Kasterlee heeft nog geen nieuwe uitbaters gevonden voor de cafetaria van de sporthal Tielenhei in Tielen. De huidige zaakvoerders houden het café daarom nog een jaar langer open.

De gemeente lanceerde eind januari een oproep voor een nieuwe concessiehouder voor de cafetaria op de eerste verdieping van de sporthal Tielenhei in de Prijstraat in Tielen. De huidige zaakvoerders zouden eind juni van dit jaar met pensioen gaan. De zoektocht leverde nog geen resultaten op. “Er is geen enkele reactie gekomen op de oproep. Hierdoor dreigden we in de problemen te komen voor de cafetaria”, zegt Walter Van Baelen (CD&V), schepen van Sport in Kasterlee. “De huidige uitbaters zijn daarom bereid om nog een jaar extra, tot 1 mei 2023, de cafetaria open te houden maar dan aan gewijzigde voorwaarden. Zo moeten ze geen huur meer betalen.”

De cafetaria zal ook maar pas om 19u openen in plaats van om 17u. En in juli en augustus blijft de horecazaak op zaterdag gesloten. Intussen zoekt de gemeente naar een nieuwe concessiehouder. (bvdl)   

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio