©  fvv

Kevin De Bruyne komt zaterdag naar zijn ‘KDB Cup’ in Drongen: “Hij wil aanwezig zijn op de jubileumeditie”

Wie Kevin De Bruyne eens van dichtbij wil zien, moet komend weekend in Drongen zijn. De Rode Duivel komt dan kijken op zijn eigen voetbaltoernooi, de KDB Cup.

Vincent Van Genechten

De Bruyne vierde maandag nog zijn vierde titel met Manchester City met een parade door de straten van de Engelse stad. Begin juni wacht alweer een periode bij de Rode Duivels, voor enkele wedstrijden in de Nations League. Maar voor het zover is, wil De Bruyne niet ontbreken in Limburg.

“We kregen van Kevin De Bruyne de bevestiging dat hij op zaterdag 28 mei naar hometown Drongen afzakt”, klinkt het bij de organisatie. “De dertigjarige middenvelder wil aanwezig zijn op de jubileumeditie (de vijfde, red.) van zijn eigen KDB Cup, een internationaal U15-toernooi dat naar hem werd vernoemd. Chelsea, Ajax, Club Brugge (groep A); Manchester City, Borussia Dortmund, KRC Genk (groep B); FC Barcelona, Lille OSC, KAA Gent (groep C); Real Madrid, PSG en RSC Anderlecht (groep D) zullen daarbij onder elkaar uitmaken wie zich mag uitroepen tot de opvolger van Chelsea, de laatste winnaar in 2019.”

Er zal voor kinderen een foto- en signeersessie worden voorzien. Tickets zijn nog steeds te koop, via www.kdbcup.be.

 

 ©  fvv

 

 ©  REUTERS

Vastgoed

Jobs in de regio