Op de grote vijver heeft Goodlife Cablepark een wakeboardparcours gemaakt. 

Op de grote vijver heeft Goodlife Cablepark een wakeboardparcours gemaakt. © Joren De Weerdt

Goodlife Cablepark mag komende 18 jaar op grote vijver De Mosten blijven

Meer -

Het stadsbestuur van Hoogstraten verleent een nieuwe concessie voor een periode van 18 jaar aan Goodlife Cablepark voor de grote vijver van recreatiedomein De Mosten in Meer.

De vennootschap had de voorbije negen jaar al de concessie voor de grote vijver, waar je kan wakeboarden. Ook het horecagedeelte en de buitenspelen, met onder andere het klimparcours, worden door Goodlife Cablepark uitgebaat. Bij de goedkeuring van de nieuwe concessie op de gemeenteraad vroeg Tinne Rombouts van oppositiepartij CD&V waarom de periode 18 jaar bedraagt en waarom alles voor Goodlife Cablepark niet in één concessie zit in plaats van drie concessies aan dezelfde vennootschap.

“Er zijn afspraken gemaakt dat de concessionaris 250.000 euro investeert”, legt schepen van Toerisme Arnold Wittenberg (Hoogstraten Leeft) uit. “Over hoe dat bedrag het beste wordt besteed, krijgt hij de nodige vrijheid, maar het moet wel in overleg met de stad gebeuren. Dat het nu toevallig drie concessies zijn, is omdat de twee vorige al liepen. Misschien dat er in de toekomst wordt bekeken of alles in dezelfde concessie kan gestoken worden. Het is nu niet ideaal om die andere twee concessies stop te zetten en ze bij de nieuwe onder te brengen.” (ram)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio