Naomi is nu in Antwerpen en in Edegem aanwezig. 

Naomi is nu in Antwerpen en in Edegem aanwezig. © Kaat Coppens

Brow Wax Bar breidt uit met tweede filiaal in Edegem: “Een behandeling bij ons is een hele belevenis”

Edegem -

Zes jaar na de opening van haar eerste Brow Wax Bar op het Zuid in Antwerpen heeft Naomi De Vries een tweede filiaal in Edegem geopend. “Ik beland in een gezellige gemeente tussen twee grote steden.”

Filip Spoelders

Door zich te specialiseren in behandelingen voor mooi gevormde wenkbrauwen en gladde benen en oksels begon Naomi in 2016 met een uniek concept in Antwerpen. “Waar mensen tot tien jaar geleden verschillende behandelingen lieten doen op één locatie is hetnu veel belangrijker geworden om gespecialiseerd te zijn in wat je aanbiedt. Daar heb ik sinds de start met Brow Wax Bar op gemikt”, vertelt ze.

Wenkbrauwen en waxen zijn de specialiteit bij Brow Wax Bar.

Wenkbrauwen en waxen zijn de specialiteit bij Brow Wax Bar. © Kaat Coppens

De aanpak loont want een uitbreiding van de zaak was nodig. “Wij werken enkel op afspraak. Onze agenda in Antwerpen is doorlopend gevuld en de wachttijden werden te lang. We bereikten ons plafond.”

In Edegem bevindt Brow Wax Bar zich aan de Hovestraat 24. “Ik wilde in de provincie Antwerpen blijven omdat de klanten het belangrijk vinden dat de zaakvoerster aanwezig is. Met Edegem zitten we in een gezellig gemeente tussen de twee grote steden Antwerpen en Mechelen. Veel van onze klanten maakten reeds verplaatsing naar Antwerpen vanuit Edegem, Hove, Wilrijk of Boechout.”

Met de uitbreiding van Brow Wax Bar groeide het team van Naomi trouwens van vier naar vijf medewerkers. Zij bieden behandelingen zoals browshaping, powderbrows, lichaams- en laserontharing aan.

Naomi ziet haar concept uitbreiden.

Naomi ziet haar concept uitbreiden. © Kaat Coppens

Door zich te specialiseren, moeten de gasten een bezoek aan Brow Wax Bar als een belevenis ervaren. “Bijvoorbeeld tijdens een browshaping gaan wij de vorm van de wenkbrauwen bepalen die het beste bij de gelaatsvorm past. Door haren die buiten de vorm staan weg te halen met wax, blijft het resultaat tot vier weken. Voor mensen die lichte haren hebben, kan er ook geverfd worden rekening houdend met de haarkleur. Een behandeling is een hele belevenis. We bieden buiten een koffie ook waterflesjes met ons logo aan terwijl de modernestijl van het interieur rust en luxe uitstraalt die we allemaal verdienen tijdens een moment van me-time.”

Om de Edegemnaren kennis te laten maken met het concept houdt Naomi op zondag 19 juni een Experience Day. “Voor de eerste maal werken we zonder afspraak. Iedereen kan tussen 10 en 13 uur langskomen voor advies of om enkele behandelingen te proberen.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio