Organisatrice Katrien Haepers en Simonne Delflas van Make-A-Wish bij lentebaar Moose in Heist-op-den-Berg. 

Organisatrice Katrien Haepers en Simonne Delflas van Make-A-Wish bij lentebaar Moose in Heist-op-den-Berg. © rr

Hulshoutse Katrien (33) organiseert dansfeest op Heistse berg: “Opbrengst gaat naar Make-A-Wish”

Heist-op-den-Berg, Hulshout -

Katrien Haepers (33), zaakvoerster van brasserie Het Toreken in Hulshout, organiseert op zondag 19 juni voor het eerst ‘La Luna Deluxe’ in en rond lentebar Moose, op de flank van de Heistse berg. De opbrengst van het dansfestijn gaat naar Make-A-Wish, een organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Onder meer Kobe Ilsen en Viktor Verhulst zorgen voor de beats.

Kristof Van Rompaey

“Barbecue en dance: daar staat La Luna Deluxe voor”, legt Katrien Haepers uit. “Het wordt een exclusief en uniek dansfeest dat iets na de middag begint en eindigt om middernacht. De mannen van Backyard BBQ stillen grote en kleine honger. Ook vegetariërs vergeten we niet. Vips kunnen genieten van showcooking. Dansen kan met of zonder hapje op de dansvloer.”

Zes deejays zorgen voor de muziek. “Philip De Bie, die vroeger van boven op de berg beats de ether instuurde, opent het dansfeest en draait met een erg aparte vinyl set-up”, zegt Katrien. “Aansluitend volgen sets van model en deejay Lotte Feyen en deejayduo Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. Uit de buurt zijn er Henky en Just-K. Phil D uit Hulshout sluit het feest af.”

Geen subsidies

Katrien dokterde de eerste ideeën voor het event uit samen met haar hartsvriendin Nathalie Verbraeken. Als ondernemende moeders wilden ze al vanaf het begin mensen samenbrengen om te dansen voor het goede doel.

Bij Make-A-Wish zijn ze blij met de steun. “Aangezien we geen subsidies van de overheid ontvangen, blijft alle hulp welkom”, zegt Simonne Delflas van de non-profitorganisatie. “Als kinderen na hun wensdag hun verhaal doen, zijn ze andere kinderen dan voordien. Dat geeft voldoening.”

La Luna Deluxe begint om 14u. Een standaardticket kost 30 euro.

https://lalunadeluxe.eventgoose.com/

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio