“Prinses Charlene krijgt 12 miljoen om aan Alberts zijde te staan”: omgeving ontkent geruchten

Volgens het Franse magazine Voici keerde prinses Charlene van Monaco alleen maar terug aan de zijde van prins Albert omdat ze onder contract ligt bij hem. Het zou over miljoenen gaan. De omgeving van de prinses ontkent die geruchten en geeft meer uitleg bij de omstandigheden van haar maandenlange verblijf in Zuid-Afrika. Dat schrijft Story.

edb

Vorig jaar verbleef de prinses zes maanden in haar geboorteland Zuid-Afrika. Ze onderging er meerdere operaties nadat een keel-, neus- en oorinfectie opliep. Ze werd ook even opgenomen omwille van de mentale weerslag van die periode. Volgens insiders was haar medische situatie zo erg dat ze er bijna niet meer was geweest. Voici beweerde destijds dat Charlene in een afkickkliniek in Zuid-Afrika verbleef en dat haar gezondheidsproblemen verzonnen waren, maar dat werd stellig ontkend.

In november keerde prinses Charlene terug naar Monaco. Pas eind april was ze voor ’t eerst in het openbaar te zien aan de zijde van haar echtgenoot. Ze verschenen met hun kinderen, tweeling Gabriella en Jacques, bij de wereldkampioenschappen Formule E in het prinsdom.

Volgens Voici kwam Charlene niet zomaar “voor eender welke prijs” terug naar Monaco. Het tijdschrift heeft het over een ultrageheim contract dat ze haar man liet tekenen, waarin staat dat ze elk jaar 12 miljoen euro zou opstrijken om haar rol van first lady opnieuw op te nemen. Haar entourage ontkent dat verhaal. “Ik begrijp niet hoe mensen zulke leugen kunnen verzinnen”, reageerde haar schoonzus Chantell Wittstock.

Toeval met stuiptrekkingen

Het Zuid-Afrikaanse tijdschrift You sprak met een andere insider die een en ander ophelderde over Charlenes plotse ziekenhuisopname in september. Ze zou toen een toeval hebben gehad, met stuiptrekkingen. “Er speelden veel emotionele zaken. Ze was zo lang van haar gezin gescheiden. De ogen van de wereld waren voortdurend op haar gericht. Het zou voor gelijk wie zwaar om dragen zijn.” Volgens de insider had de prinses net een afmattende operatie achter de rug en wilde ze zich te ver drijven, terwijl ze moest rusten. Zo’n toeval kan veroorzaakt worden door een infectie of hoge koorts.

LEES OOK. Terug naar Monaco, maar tien dagen later alweer verdwenen: wat is er aan de hand met prinses Charlène?

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio