Günther Neefs. 

Günther Neefs. ©  Jan Van der Perre

Harmonieorkest Sint-Laurentius viert uitgesteld eeuwfeest samen met Günther Neefs in spiegeltent

Malle -

2020 moest het feestjaar worden voor het harmonieorkest Sint-Laurentius uit Oostmalle voor zijn 100-jarig bestaan. Maar door corona moesten de muzikanten al hun geplande evenementen in 2020 en zelfs de uitgestelde in 2021 annuleren. Dit weekend kan het eeuwfeest eindelijk in stijl worden gevierd in een nostalgische spiegeltent op de terreinen van Het Spiegelpaleis in Malle.

Kristin Matthyssen

Het feestweekend van harmonieorkest Sint-Laurentius Oostmalle start op zaterdagavond 28 mei om 20u met een swingend concert in de authentieke spiegeltent Teatro Colombino. Special guest is niemand minder dan Günther Neefs. Onder deskundige leiding van dirigent Jeroen Van Ginniken belooft het een grootse show te worden.

De affiche 

De affiche ©  rr

Wie zaterdagavond niet kan, krijgt zondagnamiddag 29 mei om 14.30u een herkansing. De deuren zullen telkens een uur voor het concert openen.

Aansluitend op het concert van zaterdagavond is iedereen welkom op een retrofuif met Radio Minerva. Gratis inkom vanaf 22.15u. Al deze festiviteiten vinden plaats op de terreinen van Het Spiegelpaleis (Klessens), Industrieweg 13 in Malle

Tickets kunnen besteld worden via: info@khsl-oostmalle.be (20 euro, 12-17 jaar of vrijetijdspas 10 euro, jonger dan 12 jaar gratis).

Het harmonieorkest bestaat uit een 40-tal muzikanten en heeft ook nog een bloeiende jeugdharmonie met een 35-tal jongere muzikanten. De jeugdharmonie van Sint-Laurentius zal te bewonderen zijn tijdens de jaarlijkse braderij in Westmalle op vrijdag 1 juli.

De spiegeltent Teatro Colombino. 

De spiegeltent Teatro Colombino. ©  rr

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio