©  EPA-EFE

Eén melding van ‘needle spiking’ op Pride in Brussel

Nadat eerder al veertien jonge supporters tijdens de wedstrijd KV Mechelen - Racing Genk slachtoffer werden van ‘needle spiking’, meldt de organisatie van de Belgian Pride ook een slachtoffer. Dat schrijft Bruzz.

De organisatie van de Belgian Pride heeft na de festiviteiten van afgelopen weekend één melding gekregen van ‘needle spiking’. De persoon trok met klachten naar het ziekenhuis, maar heeft nog geen klacht neergelegd bij de politie.

De organisatie deelt daarom op sociale media nu een oproep en vraagt mogelijke slachtoffers naar het ziekenhuis te gaan, een klacht in te dienen bij de politie en contact met hen op te nemen.

Zaterdagavond kwam er ook al een melding dat veertien jonge supporters van KV Mechelen, vooral meisjes, onwel waren geworden tijdens de wedstrijd tegen Racing Genk. De slachtoffers vertelden dat ze gestoken waren met een injectienaald door een onbekende, het zogenaamde fenomeen van needle spiking.

LEES OOK. “Vreemd dat er nergens naalden of prikplaatsen worden gevonden”: hoe werkt ‘needle spiking’ en waarom is het zo moeilijk te bewijzen?

LEES OOK. Veertien jonge mensen onwel op tribune KV Mechelen nadat ze geprikt zouden zijn door onbekende, slachtoffer getuigt

(sgg)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio