Het team van Cats & Dogs in Sint-Katelijne-Waver. 

Het team van Cats & Dogs in Sint-Katelijne-Waver. © Cats & Dogs

Dierenspeciaalzaak Cats & Dogs opent nieuwe winkel in centrum Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver -

In de Generaal Deschachtstraat in Sint-Katelijne-Waver opende dierenspeciaalzaak Cats & Dogs de deuren. Het is al de zesde vestiging van de dierenwinkel. Je kunt er onder meer terecht voor voeding en toebehoren voor honden, katten en knaagdieren. Volgens de zaakvoerders staat een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop.

Stijn Van de Sande

Eerder opende er al een filiaal van Carrefour Express, maar voortaan huist er in het voormalige pand van Aldi in de Generaal Deschachtstraat in Sint-Katelijne-Waver ook een dierenspeciaalzaak. Cats & Dogs opent er haar zesde winkel. In de 500 vierkante meter grote winkel kun je terecht voor voeding en toebehoren voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. “Kortom, alles om de leefomgeving van je huisdier zo goed mogelijk in te richten”, zegt zaakvoerder Kevin Massart.

Kwaliteit

Volgens Massart staat een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop. “We kiezen voor minder gekende, maar kwalitatieve voedingsmerken”, klinkt het. “Dat geldt zowel voor blikvoer, als voor droogvoeding, diepvriesvoer en natuurlijke snacks. Daarnaast verdelen we ook medische producten op basis van natuurlijke bestanddelen en speelgoed van natuurlijk rubber. We gaan voor de beste kwaliteit, maar verliezen de prijs daarbij niet uit het oog. Alles moet betaalbaar blijven.”

De dierenspeciaalzaak opende in het voormalige pand van Aldi.

De dierenspeciaalzaak opende in het voormalige pand van Aldi. © Cats & Dogs

De keten van dierenwinkels heeft ook al vestigingen in Lier, Rijkevorsel, Schilde, Kalmthout en Sint-Job. “In een landelijke en diervriendelijke gemeente als Katelijne met veel honden- en paardenliefhebbers wilden we absoluut aanwezig zijn”, zegt Massart. “Deze nieuwe winkel past bovendien in ons plan om stelselmatig uit te breiden en ook in de Mechelse regio voet aan grond te krijgen.”

Cats & Dogs in de Generaal Deschachtstraat is iedere dag behalve donderdag geopend. De winkel is nog op zoek naar extra mensen om haar team verder te versterken.

www.catsendogs.be

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio