Themabeeld. 

Themabeeld. ©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Dronken man hevig verbrand door zon: politie laat ziekenwagen aanrukken

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft zondag een ziekenwagen laten aanrukken voor een dronken man. De man was in slaap gevallen in de Van Craesbeeckstraat en raakte ernstig verbrand. “De zon had zijn rug verbrand, waardoor medische zorgen noodzakelijk waren”, zegt de politie.

jtp

Door het goede weer moest de politie ook ingrijpen in de omgeving van het Eilandje. Daar stelde het wijkteam zondag vast dat een horecazaak een geluidsinstallatie had aangezet op het terras zonder daarvoor een vergunning te hebben. De politie deed de nodige vaststellingen. In het Droogdokkenpark legde de politie dan weer een barbecue stil. Dat is op die locatie niet toegelaten.

Tijdens de actie tegen overlast betrapte de politie ook een sluikstorter op heterdaad en merkte het ook drie andere sluikstorters op. “Drie wildplassers zullen zich voor het plasje moeten verantwoorden bij de sanctionerende ambtenaar”, aldus de politie, die ook nog acht personen met drugs op zak betrapte in de omgeving van het Munthof en de Scheldekaaien.

“Tot slot zijn ook twee voertuigen getakeld die geparkeerd stonden aan een laad- en loszone. Een van de voertuigen bleek van een veelvuldige foutparkeerder te zijn. Nu stond zijn voertuig zo geparkeerd dat de brandweer niet door zou kunnen bij een interventie”, zegt de politie.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio