De klas van 1965-1971.  

De klas van 1965-1971.  © RR

Leerlingen Handel 1965-1971 vieren vijftigste reünie

Mol -

De leerlingen die in de periode 1965-1971 Handel studeerden op Salus Nostra in Mol Achterbos, vierden onlangs hun vijftigste reünie. Normaal gezien vond die in 2021 plaats, maar toen moest het worden uitgesteld. Maar uitstel is voor hen geen afstel.

Midden jaren zestig fietsten vele meisjes met de leeftijd van 11 à 12 jaar richting Mol-Achterbos om hun middelbare opleiding in de handelsschool Salus Nostra te starten. Uit alle windstreken kwamen ze toe: van Witgoor, Dessel, Geel Ten Aard, en Geel Bel, Balen Hulsen en de Molse gehuchten Donk, Millegem, Sluis en Achterbos.

De groep werkte met verve de zes jaar handel af. Doordat ze de hele periode lang samen in de klas zaten, werd een vriendschapsband voor het leven gesmeed. Ook nadat ze in 1971 afgestudeerd waren, kwamen ze jaarlijks samen voor een reünie. Het was telkens een weerzien met de grote glimlach en de verhalen met bijhorende foto’s vlogen in het rond. Lief en leed werd gedeeld en ieder vond het telkens weer de moeite waard.

Hun vijftigste klasreünie zullen de dames zich nog lang herinneren met deze strip als aandenken. 

Hun vijftigste klasreünie zullen de dames zich nog lang herinneren met deze strip als aandenken. ©  Sylvia Tops

Anno 2021 was de groep 50 jaar afgestudeerd. Dat werd normaal gezien gevierd op 20 november 2021 met een ware feestmaaltijd en een leuke quiz. Maar door corona werd het feestje verzet naar 5 mei 2022. En iedereen die in 1971 afstudeerde, was aanwezig op het heuglijke feest. (mto)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio