© thst

Wouter Vrancken neemt afscheid van KV Mechelen: “Dit is geen stadion meer voor mij. Dit is een thuis”

Na zijn afscheidsmatch sprak Wouter Vrancken eerst de supporters toe vanuit de middencirkel. Nadien herhaalde hij zijn woorden van dankbaarheid in zijn allerlaatste persconferentie als coach van KV Mechelen.

thst

LEES OOK. IN BEELD. Emotionele avond in Mechelen: KV-fans zwaaien trainer Vrancken uit met spandoek, tranen bij basisspeler Kaya

“Ik neem afscheid met enorm veel dankbaarheid. Het zijn vier ongelofelijke jaren geweest voor mij in Mechelen, niet altijd in de meest evidente omstandigheden. Ik wil in de eerste plaats het bestuur bedanken. Zeker en vast Tom (Caluwé, red.). Hij was mijn steun en toeverlaat in deze vier jaar. We hebben een ongelofelijke vriendschap opgebouwd voor het leven.”

Vervolgens sprak Vrancken woorden van dankbaarheid uit richting zijn staf, zijn spelers en zijn gezin. “Zij haalden me op tijd en stond uit de voetbalwereld. Dat was heel belangrijk om de balans goed te houden. Daarom hebben ook zij een heel groot aandeel in het succes van de afgelopen vier jaar.”

 

 ©  Dick Demey

Tot slot richtte Vrancken zich naar de supporters. “In Mechelen gebeurt er niets zonder de supporters. Deze club leeft voor zijn supporters. KV Mechelen is de supporters. Als je deze steun voelt als speler of als coach, dan kan je alles. Het is dankzij hen dat dit voor mij geen voetbalstadion meer is, maar een thuis.”

In de komende dagen verwacht Vrancken meer nieuws over zijn eigen toekomst. “Vrijdag vertrek ik op vakantie. Ik hoop tegen dan duidelijkheid te hebben.”

LEES OOK. Afscheidnemende Onur Kaya: “Bij mijn wissel barstte ik in tranen uit”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

 ©  Dick Demey

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio