Geen drankvergunning, nachtlawaai en zwartwerk: Antwerpse politie sluit nieuwe nachtclub

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft vrijdagnacht Club Snow in de Braziliëstraat gesloten. Na een eerdere controle bleek vrijdag dat de uitbaters van de recent geopende nachtclub nog steeds geen drankvergunning hadden.

jtp

Club Snow opende begin mei de deuren. Na klachten van buurtbewoners over geluidsoverlast ging de Antwerpse politie al eens over tot controle. “Toen werden verschillende inbreuken vastgesteld zoals het ontbreken van een drankvergunning, zwartwerk, nachtlawaai, inbreuken tegen het rookverbod en gebreken aangaande de brandveiligheid”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. De buitenwipper van de nachtclub bleek ook niet over de nodige vergunningen te beschikken.

Vrijdagnacht rond 2 uur controleerde het wijkteam van het Eilandje en andere teams van de regio West de club opnieuw. “De politie stelde vast dat er shisha werd gerookt in de rokersruimte. Nog steeds was er geen drankvergunning”, aldus Bruyns. Omdat de uitbaters opnieuw niet in orde bleken met verschillende zaken, sloot de politie de zaak. Vooraleer de club opnieuw open mag, moeten de uitbaters eerst alle nodige vergunningen in orde brengen.

 

 © jtp

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio