©  rr

Conner Rousseau verliest boezemvriend en organisator Walhalla Festival, Wouter Thyssen (31): “Geen feest zal ooit nog hetzelfde zijn”

Sint-Niklaas -

Donderdag 20 mei is Wouter Thyssen, een van de organisatoren en mede-oprichters van het festival Walhalla in Sint-Niklaas onverwacht overleden op vakantie in Portugal. “Geen feest zal ooit nog hetzelfde zijn”, reageert de organisatie van het festival.

Het festival startte ooit als Wouterland, genoemd naar een van de oprichters Wouter. Het begon als kleinschalig evenement in de tuin van Wouter, maar het groeide uit tot een groots event. Wouter stond nog steeds mee aan het roer van het festival.

Hij wordt door iedereen geliefd en is de grootste sfeermaker die we ooit gekend zullen hebben. Hij gaf enorm veel vriendschap en warmte. Hij zal gemist worden”, reageert het team achter het festival.

Ook Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zit mee in de organisatie van Walhalla Festival en uitte op Instagram al zijn medeleven. “Ik ben deze ochtend een van mijn betere vrienden verloren. We zijn met de vrienden bij elkaar, om elkaar te steunen”, zegt Rousseau die ook laat weten vandaag (vrijdag) niet aan het werk te zijn. “We gaan je missen. De cafés hierboven gaan gouden zaken doen. Walhalla is deze zomer voor u. We zien u graag.”

Ook dit jaar gaat het festival door op 29 juli. De editie van dit jaar zal uit eerbetoon weer omgedoopt worden naar Wouterland.

 
 
Walhalla Festival startte ooit als Wouterland. Deze zomer zal het festival opnieuw naar hem vernoemd worden als eerbetoon. 

Walhalla Festival startte ooit als Wouterland. Deze zomer zal het festival opnieuw naar hem vernoemd worden als eerbetoon. ©  archief nb

(red)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wouter Thyssen is onverwachts overleden. 

Wouter Thyssen is onverwachts overleden. ©  if

MEER OVER Meest gelezen

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio