La Rocca is verdwenen, maar tweehonderd stenen werden bewaard. 

La Rocca is verdwenen, maar tweehonderd stenen werden bewaard. © Jumbo

Fans La Rocca kunnen gesigneerde steen van discotheek winnen

Lier -

Supermarktketen Jumbo organiseert in samenwerking met La Rocca een wedstrijd waarmee je kans maakt op je eigen stukje van de legendarische Lierse discotheek.

Chris Van Rompaey

“Het definitieve afscheid van La Rocca werd door een brand vroeger dan verwacht ingeluid, en zorgde bij de fans voor een teleurstelling. Jumbo bedacht een actie om de liefhebbers van de voormalige discotheek een eigen herinnering aan La Rocca te schenken. We verzamelden namelijk tweehonderd stenen vanuit het pand van de danstempel en lieten die signeren door internationale en nationale top dj’s die de herinnering aan La Rocca springlevend houden”, zegt Peter Isaac, directeur van Jumbo België.

“Met deze actie tonen we aan dat we bij Jumbo niet simpelweg een supermarkt neerpoten, maar rekening houden met wat er leeft in de omgeving en onze klanten centraal stellen. Toen we met La Rocca spraken, was er meteen enthousiasme voor dit eerbetoon als uniek afscheid. Samen maken we nieuwe herinneringen, en we hopen dan ook iedereen, La Rocca-fans én anderen, te mogen verwelkomen in onze nieuwe winkel in Lier, die we in 2023 zullen openen.”

Op de limited edition stenen staan de handtekeningen van internationale en nationale top dj’s. 

Op de limited edition stenen staan de handtekeningen van internationale en nationale top dj’s. © Jumbo

Wie graag (gratis) een gesigneerd limited edition collectors item wil ontvangen, kan via een onlineformulier zijn of haar mooiste herinnering aan La Rocca delen. De tweehonderd leukste inzendingen worden beloond met zo’n iconische steen. De actie gaat van start op donderdag 19 mei en loopt tot en met zondag 5 juni. De gelukkigen worden bekendgemaakt via een persoonlijke mail en kunnen op zaterdag 18 juni hun steen afhalen op een vooraf bepaalde locatie. (cvr)

www.jumbo.com/larocca

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio