Viktor Verhulst en Kobe Ilsen draaien op vrijdag 24 juni een set achter het oud-gemeentehuis in Putte-centrum. 

Viktor Verhulst en Kobe Ilsen draaien op vrijdag 24 juni een set achter het oud-gemeentehuis in Putte-centrum. © RR

Tweede Chillen in het Park brengt Mama’s Jasje, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst naar Putte

Putte -

Het evenement Chillen in het Park krijgt een tweede editie in het park achter het oud-gemeentehuis in Putte. Op vrijdag 24 juni laten de dienst Vrije Tijd van het lokaal bestuur en het Huis van het Kind er Mama’s Jasje en Kobe Ilsen & Viktor Verhulst aanrukken. Enkele lokale deejays krijgen ook de kans om zich te tonen.

Kristof Van Rompaey

“De eerste editie van Chillen in het Park was een enorm succes”, zegt schepen van Cultuur Inge De Bie (Lijst Burgemeester). “Binnen onze diensten was er geen twijfel over een vervolg.”

Het concept: het park achter het oud-gemeentehuis wordt opnieuw een heuse chill spot. “Tussen 16 en 23u kan iedereen zich nestelen op het gras in het park”, vult schepen van Jeugd Jeroen De Cuyper (N-VA) aan. “Naast leuke muziek zijn er lekkere drankjes, foodboards verzorgd door de omliggende horeca en picknickdekentjes voorzien.”

Het feest vindt opnieuw plaats in het park achter het oud-gemeentehuis in Putte-centrum.

Het feest vindt opnieuw plaats in het park achter het oud-gemeentehuis in Putte-centrum. © Kristof Van Rompaey

Met Chillen in het Park willen het lokaal bestuur en het Huis van het Kind in de eerste plaats Putse jongeren een knallend begin van de zomer bezorgen, al kleven ze er geen leeftijdsgrens op. Iedereen is dus welkom. De toegang is gratis. (kvro)

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio