Het organisatieteam van de Uylefeesten is er klaar voor. 

Het organisatieteam van de Uylefeesten is er klaar voor. © Joren De Weerdt

Uylefeesten keren terug, opbrengst gaat naar renovatie en uitbreiding parochiezaal

Schriek -

De organisatoren van de Uylefeesten in Schriek hebben de editie 2022 voorgesteld. Het dorpsfeest vindt plaats tijdens het pinksterweekend op 4, 5 en 6 juni en heeft een mooi gevuld programma.

Bert Provoost

Na de succesvolle editie van 2019 zijn de Uylefeesten terug van weggeweest. “Het hele weekend zullen er in het centrum van Schriek gezellige activiteiten te beleven zijn. Op zaterdag gaan we om 14.30u van start met de Spar Schriek Uyleloop. Het bekende Schriekse Hopla bier werd weer gebrouwen speciaal voor deze Uylefeesten. We openen ook restaurant Den Uyl in de parochiezaal op zaterdagavond en op zondag de hele dag”, vertellen de organisatoren.

Op zaterdagavond is iedereen welkom op de Showbizzavond met onder andere Gene Thomas en Willy Sommers. Zondag begint met een ontbijt in het dorp. Aansluitend is er een aperitiefconcert van de Schriekse Fanfare De Ware Eendracht. “Ook op zondagnamiddag is het Schriekse dorpscentrum het gezelligste terras van Vlaanderen met activiteiten zoals knikkerbanen, springkastelen, dansinitiatie, kinderfuif enzovoort. Zondagavond zijn er optredens van Rune met haar band en van Shiftlock in de feesttent. De pinksteravond wordt afgesloten door het Schriekse DJ-duo Sakke Saucisse en Lauwe Biefstuk”, klinkt het.

Op Pinkstermaandag sluiten ze in Schriek af met een gezellige namiddag met DJ Luc en een optreden van Bobby Prins in de parochiezaal. Het hele weekend kan je ook terecht in het gezellige praatcafé Het Groene Woud. De afsluiter van het weekend is de verkoop van de inboedel van het café.

De volledige opbrengst van het evenement gaat naar de renovatie en uitbreiding van de parochiezaal van Schriek. (bepr)

Meer informatie is er via www.uylefeesten.be 

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio