Een blik op de erotische collectie van Opnieuw & Co. 

Een blik op de erotische collectie van Opnieuw & Co. © RR

Twee zwoele dagen bij Opnieuw & Co tijdens tweede eroticabeurs in kringwinkel

Mortsel -

Kringwinkel Opnieuw & Co uit Mortsel ontvangt niet alleen kledij, boeken of keukenbenodigdheden om een tweede leven te geven. Er kunnen ook al eens meer pikante artikelen worden aangeboden bij de geefpunten. Deze pittige collectie wordt vrijdag en zaterdag verkocht tijdens een Zwoele Tweedaagse.

Filip Spoelders

Wie altijd al eens een set kinky handboeien, een vintage editie van de Kama Sutra of een retro string wilde aanschaffen, kan eind deze week bij Opnieuw & Co gaan snuisteren. Het houdt namelijk een pop-up eroticabeurs in Mortsel.

De laatste eroticabeurs die Opnieuw & Co organiseerde, dateert van bijna tien jaar geleden. In 2013 ging dit evenement nog door in de winkel in de Borsbeeksebinnenweg. Tijdens het shoppen konden de bezoekers toen naar enkele zwoele optredens kijken. De artikelen gingen trouwens vlot over de toonbank.

Pikante collectie

Ondertussen kreeg de kringwinkel met geefpunten in onder andere Mortsel, Kontich en Lier weer een stevige collectie aan artikelen binnen die seksueel getint mogen genoemd worden.

Daarom opent Opnieuw & Co vrijdag en zaterdag een pop-up aan zijn geefpunt op de Vredebaan in Mortsel. Tijdens zijn Zwoele 2-daagse verkoopt het bijvoorbeeld vintage pornobladen, zoals oude Playboys en vergeten seksboekjes, sexy lingerie en erotische seksspeeltjes aan zachte tweedehandsprijzen. Opnieuw & Co laat weten dat alle producten zorgvuldig werden nagekeken, getest en goedgekeurd.

18-plus

De bezoekers aan het evenement moeten 18 jaar zijn om binnen te mogen. De Zwoele 2-daagse gaat vrijdag van 14 tot 18u door. Zaterdag is de pop-up toegankelijk van 10 tot 18u.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio