©  EPA-EFE

Onrust over Demi Vollering na zware valpartij in Spanje blijkt onnodig, maar: “Ik viel flauw als ik niet opnieuw ging liggen”

Paulina Rooijakkers schreef dinsdag de wielerkoers Durango - Durango Emakumeen Saria op haar naam geschreven. De 29-jarige Nederlandse volgde daarmee haar landgenote Anna van der Breggen op. De Amerikaanse Veronica Ewers werd tweede, voor de Deense Cecilie Uttrup Ludwig.

Vincent Van Genechten

De in bloedvorm verkerende Demi Vollering kwam ten val en moest opgeven, zo meldde haar ploeg Team SD Worx. Het duurde tot woensdag alvorens het team met een update kwam voor de winnares van de Ronde van Itzulia: geen blessures.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Nederlandse deed via Instagram haar verhaal. “Na een nacht in het ziekenhuis blijk ik in orde te zijn”, aldus Vollering. “Ik ben zwaar gevallen op mijn rug/zij, maar er is niets gebroken. Ik voelde me zeer duizelig en ziek toen ik rechtstond of rechtop zat. Ik viel ook flauw als ik niet opnieuw ging liggen, dus ze wilde mij even controleren in het ziekenhuis. Gelukkig hebben ze niets vreemd gevonden. Ik heb intussen alweer gefietste en de goeie benen zijn nog altijd goed.”

 
 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio