Het beeldje van de Grote Stroboer. 

Het beeldje van de Grote Stroboer. © rr

Wie wordt Grote Stroboer 2022?

Merksem -

Het Merksemse districtsbestuur reikt dit jaar voor de 26ste keer de ereprijs ‘Grote Stroboer’ uit. Die prijs wordt toegekend aan een verdienstelijke Merksemnaar of een Merksemse vereniging of organisatie. Inwoners kunnen nu voorstellen doen.

Het district reikt de eretitel graag uit aan een Merksemnaar of Merksemse vereniging of organisatie die zich onbaatzuchtig, geëngageerd en vol overgave inzet voor een nobel doel. Iemand die veel betekent voor Merksem of Merksemnaren bij elkaar brengt.

Inwoners die een Merksemnaar willen nomineren of een vereniging willen eren voor de initiatieven die ze organiseert of de uitzonderlijke prestaties die ze in het afgelopen jaar heeft neergezet, kunnen dat voor 27 juni aan het district laten weten.

Dat kan via mail naar evenementen.merksem@antwerpen.be of per brief aan District Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem. Bij de nominatie dienen de contactgegevens van de genomineerde persoon of organisatie te worden vermeld én de reden van de nominatie.

In september wordt bekendgemaakt wie de Grote Stroboer 2022 wordt.  

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio