©  BELGA

Steven Defour blijft assistent-coach bij KV Mechelen

Wouter Vrancken vertrekt na dit seizoen bij KV Mechelen, maar zal bij zijn nieuwe club ook nieuwe assistenten moeten vinden. Na Fred Vanderbiest heeft ook Steven Defour besloten dat hij blijft.

yala

In de podcast 90 Minutes, waar Steven Defour een vaste gast is, kreeg hij de vraag of hij Wouter Vrancken naar zijn nieuwe club zal volgen. Zonder aarzelen volgde een resolute ‘neen’.

“Ik blijf bij KV Mechelen. Ik blijf ook alleen in het voetbal voor KV. Anders was ik er al lang uit. Als dit verhaal stopt, stap ik ook uit het voetbal”, zei Defour. “Ik vind voetbal heel mooi tussen de witte lijnen, maar alles daarbuiten ben ik beu. Iets zoals deze podcast doe ik heel graag - wat praten over voetbal - maar al dat andere gedoe… Voetbal is wellicht het enige wat ik goed kan. Min of meer toch. Er is ook gewoon een goed project in Mechelen, dus misschien blijf ik daar nog wel tien jaar als alles goed gaat.”

Ook die andere assistent Fred Vanderbiest blijft zeker in Mechelen. De club is van plan om zijn contract van onbepaalde duur na dit seizoen op te waarderen.

LEES OOK. Wouter Vrancken neemt na dit seizoen afscheid van KV Mechelen: “Het waren vier grandioze jaren”

MEER OVER KV Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio