Ook in 2022 weer stralende gezichten tijdens de Zandbergun. 

Ook in 2022 weer stralende gezichten tijdens de Zandbergun. © Neel Vermeiren

Zandbergrun gaat toch door en komt in nieuwe handen

Wuustwezel -

Eerder dit jaar kondigde het oude bestuur van de Zandbergrun aan dat ze na 35 jaar stopten met de jaarlijkse organisatie van de Zandbergrun. Maar nu zijn er toch twee enthousiastelingen gevonden om dit initiatief over te nemen.

De Zandbergrun is een jaarlijkse rondrit van zijspanmotoren met als VIP-passagiers personen met een beperking. De rondrit vertrekt in Wuustwezel en gaat door op de eerste zaterdag van september. Zo ook dit jaar, want op zaterdag 3 september 2022 zal de kleurrijke karavaan weer uitrijden. Dat kan dankzij Nick Schrijvers en An Meeusen.

Toen de twee het bericht hoorden dat de Zandbergrun zou stoppen, begon het bij hen te kriebelen. “Al jaren dragen wij de Zandbergrun een warm hart toe”, vertelt Nick. “Vaak stonden we langs de kant om te zwaaien naar de voorbijrijdende motoren en oldtimers of gingen we langs op hun vertrekplaats om te genieten van de leuke sfeer.

De Zandbergrun, dat is vooral stralende gezichten zien. Van de eregasten, de passagiers, maar ook van de vele zijspanrijders en andere vrijwilligers. An: “Ook in 2022 willen we weer een glimlach op alle gezichten toveren.” De volgende weken gaan zij achter de schermen hard aan het werk om alles praktisch geregeld te krijgen. (vw)

www.zandbergrun.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio