Ter hoogte van het op- en afrittencomplex 21 van de E34 in Lille vinden gedurende twee nachten herstellingen aan het wegdek plaats. 

Ter hoogte van het op- en afrittencomplex 21 van de E34 in Lille vinden gedurende twee nachten herstellingen aan het wegdek plaats. © RR

Twee nachten hinder op E34 richting Nederland

Lille

Een aannemer voert tijdens de nachten van donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingen uit op de E34 in Lille.

Ter hoogte van het op- en afrittencomplex Lille 21 herstellen de arbeiders de bovenste laag asfalt van het wegdek. “Er wordt enkel gewerkt op de snelweg richting Turnhout en Nederland”, legt Stefanie Nagels van AWV uit. “Het verkeer moet ter hoogte van de werfzone telkens over een rijstrook passeren. Donderdagnacht is ook de afrit Lille in de richting van Nederland afgesloten. Het verkeer voor de afrit moet omrijden langs het op- en afrittencomplex 22 van Beerse om daar te keren.”

In de nacht van donderdag 19 mei op vrijdag 20 mei is de de aannemer aan de slag van 20u tot 6u. De tweede nacht wordt er gewerkt tussen 20u en 10u. Voor het verkeer op de E34 richting Antwerpen is er geen hinder. (bvdl)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio