©  VTM 2

Kelly Pfaff gaat op zoek naar ‘De grootste lefgozer’ in nieuw tv-programma

Acht waaghalzen nemen het tegen elkaar op in een afvalrace in het nieuwe VTM 2-programma ‘ De grootste lefgozer’. Ze doen dat onder het toeziend oog van Kelly Pfaff.

(eadp)

Wie heeft het meeste lef en haalt de zotste toeren uit? Vanaf dinsdag 31 mei zullen we het weten. Onder meer een ingenieur, een vastgoedexpert, een stewardess en een verzekeringsspecialist doen mee. In elke aflevering krijgen ze van Pfaff twee proeven om te testen wie de grootste lefgozer is, zowel op mentaal als fysiek vlak.

“Bij elke proef dacht ik: zou ik dit durven en hoe ver zou ik gaan?”, zegt Pfaff. “Zeggen dat je naakt durft te liften, een random tattoo durft te zetten of door vuur durft te lopen en het dan ook effectief doen, het zijn twee verschillende dingen.”

De twee deelnemers die het slechtste scoren, dagen elkaar telkens uit in een eliminatieronde. Daarnaast moeten de kandidaten zich ook een weg doorheen de vaag beschreven proeven bluffen: hoe ver kunnen ze geraken?

Hoe harder ze bluffen, hoe meer punten ze kunnen scoren. Alleen worden praatjesmakers keihard afgestraft. Tussen de proeven door leven en slapen de kandidaten in een huis, waar Dominique Persoone de heer des huizes is.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio