Politie onderschept leveranciers van minderjarige dealer: drie arrestaties

Merksem -

De Antwerpse politie heeft zaterdag een minderjarige dealer en zijn twee leveranciers opgepakt in Merksem. Bij huiszoekingen nam de politie ook drugs en cash geld in beslag.

jtp

Het wijkondersteuningsteam van de regio Noord zag zaterdagnamiddag hoe een jonge bromfietser contact maakte met de passagier van een wagen op de Laarsebaan in Merksem. De politie zag hoe die laatste na betaling dosissen drugs overmaakte aan de vermoedelijke drugskoerier.

“Kort daarna werd de ‘runner’ tegengehouden met zijn bromfiets. Hij probeerde nog te voet te vluchten”, aldus de politie, die de jongeman snel kon vatten. “De 16-jarige jongen was in het bezit van 40 dosissen cocaïne.”

De politie kon even later ook de wagen tegenhouden en controleerde de twee inzittenden. In de wagen trof de politie 4.600 euro cash geld en 4 gsm-toestellen aan. “Bij huiszoekingen werden bij de chauffeur grote blokken cocaïne van in totaal 750 gram, 65 verpakte dosissen cocaïne en 18.000 euro cash geld in beslag genomen.”

Ook het geld, de auto en de bromfiets werden in beslag genomen, net als een hoop luxekledij. De drie verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio