Willy Sommers, de Belgische schlagerkoning, is de hoofdact op het Lions Schlagerfestival.  

Willy Sommers, de Belgische schlagerkoning, is de hoofdact op het Lions Schlagerfestival.  © ISOPIX

Lions Club Turnhout pakt uit met eerste schlagerfestival aan Het GielsBos

Gierle, Turnhout -

De Lions Club van Turnhout pakt op vrijdag 27 mei op het terrein van het GielsBos in Gierle (Lille) uit met het eerste schlagerfestival. De opbrengst van het festival met onder meer Willy Sommers en Laura Lynn is bestemd voor enkele goede doelen.

Willy Sommers, Filip D’Haeze, Jaimy, Jettie Pallettie, Laura Lynn, Marina Wally, Matthias Lens en Wim en Charles zijn de ronkende namen die op de affiche staan van het eerste Lions Schlagerfestival. Dat evenement vindt plaats op vrijdag 27 mei van 18u tot middernacht op het domein van de zorginstelling Het GielsBos aan de Vosselaarseweg in Gierle. “Alle opbrengsten van het schlagerfestival gaan integraal naar goede doelen uit de Kempen”, zegt Bob Morias, voorzitter van Lions Club Turnhout. “Het is de bedoeling om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor T’ ANtWOORD uit Turnhout, de erkende vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting en voor de vzw Mekanders. Die laatste organisatie wil de beste zorg en ondersteuning bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking.”  

De leden van Lions Club Turnhout willen iedereen een onvergetelijke avond bezorgen om zo de moeilijke coronaperiode te vergeten. De organisatoren hebben ook gedacht aan de bewoners van Het GielsBos zelf. Zij krijgen de kans om de week nadien een privé-schlageroptreden bij te wonen. Een toegangsticket voor het Lions Schlagerfestival kost 35 euro. (bvdl)

  

www.lionsturnhout.be/schlager-festival/

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio