©  VTM

Ginny uit ‘Boer zkt Vrouw’ ontdekte op tv dat Kim terugging naar Emi: “Jammer dat hij niet eerlijk was”

Boer Kim deed zondag in de voorlaatste aflevering van Boer zkt Vrouw “een Fabrizio’ke”: hij zette zijn uitverkorene Ginny aan de kant en ging voor Emi, die hij als laatste had weggestuurd. Dat kwam Ginny pas te weten toen ze het zag op tv, vertelt ze in Dag Allemaal. “Na ons gesprek heb ik hem niet meer gehoord.”

edb

Ginny is niet boos maar teleurgesteld in Kim. “Als zijn gevoelens tijdens het romantisch weekend al veranderd waren, had hij dat beter toen gezegd”, klinkt het. Maar dat deed Kim niet, integendeel. Er werd tijdens het weekend gekust, geknuffeld “en alles erop en eraan”, zo vertelde hij in de aflevering. “We hebben ook serieuze gesprekken gehad, waarin Kim aangaf dat hij echt wel een toekomst zag in ons. Maar dat klopte blijkbaar toch niet helemaal...”

Eens het weekend voorbij was, ging Ginny naar haar huis, omdat ze “voelde dat er iets niet klopte”. De volgende dag zagen ze elkaar opnieuw en zei Kim dat hij niet wist wat hij voelde, voor haar of voor Emi. “Hij wilde wat tijd om na te denken. Daarna heb ik hem niet meer gehoord. Ik weet nu ook waarom...” Ginny vertelt dat ze had gehoopt dat Kim tijdens het programma weleens zou sturen om te checken hoe zij zich bij de situatie voelde, maar dat gebeurde niet.

Intussen gaat de Holsbeekse verder met haar leven. Ze is nog single, maar kocht iets om te verbouwen. Volgend jaar hoopt ze in haar eigen boerderij te wonen. Of ze dan als boerin meedoet aan het programma? “Ja, wie weet”, lacht ze.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio