©  WAS

Duizend lopers bereiden zich voor op 17de Rivierenhofloop

Deurne -

De Rivierenhofloop is op zaterdag 21 mei aan zijn zeventiende editie toe. Duizend sportievelingen wagen zich aan het parcours van vijf of tien kilometer door het park. Ook heel wat kinderen verschijnen aan de start, voor de 100, 450 of 850 meter.

Na twee jaar afwezigheid (her)ontdekken lopers op zaterdag 21 mei de prachtige groene long van Deurne tijdens de Rivierenhofloop. De Rivierenhofloop start op de vernieuwde atletiekpiste van Park Groot Schijn op de Ruggeveldlaan en gaan via daar het Rivierenhof in. Na 5 of 10 kilometer lopen, komen ze daar opnieuw aan in Park Groot Schijn.

Ook kinderen kunnen deelnemen aan één van de drie kidsjoggings op de atletiekpiste. De allerkleinsten (tot vier jaar) lopen samen met een begeleider 100 meter. Voor kinderen tot acht jaar staat er 450 meter op het programma en de negen tot twaalfjarigen krijgen 850 meter voorgeschoteld.

Inschrijven kan nog tot donderdag 19 mei via de website van Antwerp Athletics. Ook de dag zelf kan ter plekke nog ingeschreven worden. De wedstrijden starten vanaf 14u.  jas

www.antwerpathletics.be

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio