©  VRT

Eén van deze drie Antwerpenaren wordt de volgende ‘MNM Rising Star’

Pieter Vreys, Chérine Mroue of Judith Van Hirthum: één van deze jonge talenten, allemaal uit de provincie Antwerpen, treedt binnenkort in de voetsporen van onder meer Olivia Trappeniers. Ze zijn de finalisten van de talentenjacht MNM Rising Star.

edb

MNM organiseert al voor de vijfde keer MNM Rising Star, een zoektocht naar het strafste nieuwe muzikaal talent van Vlaanderen. De wedstrijd kan een serieuze springplank zijn, dat bewijst Olivia Trappeniers. Zij won de eerste editie en is intussen een vaste waarde in het Vlaamse muziekland.

De drie finalisten werden maandag voorgesteld op MNM. Chérine (26) uit Antwerpen zong haar versie van As It Was van Harry Styles. Pieter (23) uit Mol bracht I Love You van Billie Eilish, terwijl Judith (23) uit Strabroek voor de hit Beggin’ koos.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vrijdag komen de finalisten te weten wie de titel wint en dus de kans krijgt om een single op te nemen. Vanaf donderdag kan er gestemd worden. In de jury van de wedstrijd zetelen Pommelien Thijs en rapper Snelle. Zij staan de kandidaten bij met raad en daad.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio