© BELGA

Charles De Ketelaere: “Ik ben heel nieuwsgierig naar de mercato”

21 jaar en al drie titels op zak: straffe kost, Charles De Ketelaere. “Had je dat op m’n zestiende verteld, ik had je voor gek verklaard”, zei de youngster lachend. De vraag is of er nog een vierde bijkomt met Club, want hij staat in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs. “Ik kan er nog niet veel over zeggen”, aldus CDK.

“Ik ga nu niet beweren dat ik weg ben. Helemaal niet. Ik heb nog niks beslist. Ik ga gewoon alles op me laten afkomen en de juiste keuze proberen te maken. Zolang ik bij Club Brugge zit, focus ik op Club Brugge. Hier blijven, zou ook geen straf zijn. Maar uiteraard ben ik heel nieuwsgierig naar de mercato. Mijn makelaar houdt me net als vorig jaar, toen er ook interesse was, van alles op de hoogte.”

Alleszins hopen alle partijen dat er snel duidelijkheid komt en dat er niet pas eind augustus iets uit de lucht valt. En De Ketelaere heeft natuurlijk ook bepaalde standaarden. Onderin een grote competitie liggen sukkelen? No way. Als je weet dat hij zelfs nog niet overtuigd was van Leicester City, het nummer negen in de Premier League, dat toch twee jaar op rij Europees speelde…(dvd)

MEER OVER Club Brugge

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL