ATV

Eerste Dog Trail Event krijgt het bezoek van twee dogfluencers

Brasschaat -

Zes laatstejaarsstudenten event- en projectmanagement van de Karel de Grote Hogeschool organiseerden in het park van Brasschaat hun afstudeerproject. De Dog Trail lokte 350 baasjes met hun honden naar het Dog Village met escape room, fotostudio en nog veel meer.

“We hebben met zes gezocht naar een gemeenschappelijke interesse en zo kwamen we uit bij honden. De baasjes konden zich met hun honden inschrijven en zo deelnemen aan de Dog Trail in het park. Er zijn drinkmomenten onderweg en er is een heuse fotostudio. Baasjes en honden kunnen poseren in een zetel midden in de natuur. Aan de gigantische rijen te zien, is dat wel een groot succes. In de Dog Village is er ook een escape room waar de honden samen met hun baasjes zo snel mogelijk moeten uitgeraken”, zegt Caroline Maes.

De rij wachtenden voor de fotosessie. © Jan Brys

“We kregen ook het bezoek van twee dogfluencers. Die honden hebben een massa volgers op Instagram. Alles wat zij doen wordt gedeeld. Zo is er ook Jerom die het symbool is van de “dogfriendly places”. Als je ergens een sticker ziet met een afbeelding van de hond Jerom, dan weet je dat je bij een hondvriendelijke zaak bent aangekomen”, vervolgt Caroline.

Baasjes en hondje in de fotostudio. © Jan Brys

Wendy en Lorenz staan klaar met Boomer om de wandeling aan te vatten. “We weten nog niet welke afstand we gaan kiezen, we zien onderweg wel. Ik vond het in ieder geval een leuk initiatief, zeker in dit prachtige decor. De studenten hebben echt aan alles gedacht”, zegt Lorenz, gewezen zwemkampioen.

Wendy Van de Zande en Lorenz Weiremans klaar voor de start. © Jan Brys

De KdG-studenten denken in ieder geval al aan een vervolg. “We weten nog niet goed waar, maar ik denk wel dat er een nieuwe editie komt en misschien ook hier in Brasschaat. We hebben uit deze eerste editie alvast veel geleerd”, zegt Caroline nog. (jbr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV