Kim en Ginny.  

Kim en Ginny.  ©  VTM

6 kusmomenten in ‘Boer zkt Vrouw’, en maar 5 boeren: Kim komt terug op zijn keuze

De liefde hangt in de lucht in Boer zkt Vrouw. Alle koppels delen in de aflevering van zondagavond een (eerste) kus. Boer Kim zoent zelfs twee dames: pas na een uitstapje en een kus met Ginny, beseft hij dat hij eigenlijk verliefd is op zijn tweede keuze Emi.

edb

Na zijn romantische trip met Ginny belt boer Kim naar Dina Tersago om haar iets te vertellen. Dat was in de aflevering van vorige week al te zien. Een beetje oplettende kijker wist toen al wat de Limburger zou zeggen: het was allang duidelijk dat hij verliefd is op Emi, het meisje dat hij vreemd genoeg naar huis stuurde.

“Het is toch niet wat ik had verwacht”, biecht Kim op. “Het was een romantisch weekend en we moesten daar iets moois van maken, maar ik heb er niet 100% van kunnen genieten omdat ik met twijfels in mijn hoofd zat.”

Kim en Emi. 

Kim en Emi. ©  VTM

De dag na de romantische trip ging de aardappelboer bij Ginny langs om haar te vertellen dat hij met twijfels zat. En nam hij opnieuw contact op met Emi. Wanneer Dina enkele weken later met Kim afspreekt om na te praten, komt hij samen met Emi toe. De twee zijn duidelijk smoorverliefd.

“Het was heel moeilijk en het is heel jammer dat ik pas achteraf besefte dat ik verliefd was op Emi”, geeft Kim toe. “Maar ik had het echt niet door en ik kan het helaas niet terugdraaien. Maar Emi is de vrouw van mijn leven… op dit moment toch!” voegt hij er lachend aan toe.

Romantiek alom

Het lijkt een succesvolle editie van Boer zkt Vrouw te worden, want ook bij de andere boeren begint de romantiek te komen. Cyriel en Els sluiten hun citytripje Gent af met een kus op de laatste avond. “Ik ben heel gelukkig en blij met de afloop. Het is een einde dat ik niet durfde dromen”, glundert de West-Vlaming.

Op een brugje in de Brugse binnenstad ontdooien ook Elien en Lorenz en volgt hun eerste kus. “Ik ben heel blij dat we nu samen zijn. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden en er iets moois van kunnen maken”, klinkt het bij Elien.

Elien en Lorenz. 

Elien en Lorenz. ©  VTM

William en Amber hebben het heel leuk samen in Limburg. De gevoelens die Amber al snel had voor haar cowboy, blijken wederzijds. “Ik voel mij heel gelukkig op dit moment, zeker en vast. Ik ben benieuwd hoe dit in de toekomst zal evolueren”, vertelt William.

Dat er romantiek is tussen Gary en Els, was al een tijdje duidelijk. Ze bezegelden hun liefde met een eerste kus in de geitenstal. Beiden hebben in het verleden heel wat moeilijke momenten meegemaakt, maar ze durven nu eindelijk opnieuw emoties toe te laten en zijn sinds lang opnieuw smoorverliefd.

William en Amber. 

William en Amber. ©  VTM

In de slotaflevering van 22 mei brengt Dina na zeven maanden de boeren voor het eerst terug samen. Ook de partners blikken terug op dit bijzonder avontuur.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio