‘Klopjacht’ verspreidt opsporingsbericht: wie heeft de gouden tip om Kempenaar Lothar (25) te vinden?

Voor het Play4-programma Klopjacht zijn Danny en zijn speurdersteam op zoek naar Lothar Siongers. Lees aandachtig onderstaand opsporingsbericht en misschien kan jij helpen om de voortvluchtige Vlaming op te sporen.

Lothar is 25 jaar en afkomstig uit Hulshout. Hij heeft een baardje en een snor, een militaire coupe met donker blond haar. Hij is sportief gebouwd en 1 meter 80 groot. Lothar verplaatste zich de laatste zes dagen per fiets rond zijn eigen woonplaats en in de regio (Hulshout, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Herselt, Begijnendijk).

LEES OOK. ‘Klopjacht’ opent kliklijn om kandidaten op te sporen: heel Vlaanderen jaagt mee, en dat kan je geld opleveren

Hij werd het laatst gezien zaterdagnamiddag 14 mei in de Westmeerbeeksesteenweg richting Westmeerbeek. Heb je Lothar gezien of weet je waar hij verblijft? Dan kan je je tips rechtstreeks aan de speurders bezorgen via de kliklijn van Klopjacht via 0475 11 55 55. Voeg het nummer toe via Whatsapp en stuur je tekstbericht, foto of video. Bellen kan niet. Als de speurders jouw tip waardevol vinden, kunnen zij contact met je opnemen. Leidt jouw gouden tip rechtstreeks tot een arrestatie? Dan maak je kans op een beloning van 500 euro. 

LEES OOK. Veel tips op kliklijn ‘Klopjacht’: “Mechelaars zijn klikkers, Antwerpenaren helpen eerder”

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio