© ATV

Vrijwilligers vaccinatiecentra krijgen bedankingsfeest in Antwerp Expo

Antwerpen -

Meer dan 3.300 vrijwilligers hebben zich de afgelopen twee jaar ingezet in de Antwerpse vaccinatiecentra. Speciaal voor hen organiseerde de stad Antwerpen een groot bedankingsfeest in Antwerp Expo. “Het was een knalfeest, dat hadden ze echt wel verdiend”, zegt ZNA-spoedarts Jan Stroobants.

Het thema was Love Boat en de vrijwilligers was gevraagd om verkleed als toerist af te zakken naar Antwerp Expo, dat voor de gelegenheid prachtig was ingekleed. Zo was er onder meer een ‘disco deck’ voor wie een dansje wilde placeren en een ‘coconut beach’, om in een ligstoel, met de voetjes in het zand, even bij te praten.

Ook Els van Doesburg (N-VA), schepen van Gezondheidszorg, was er bij. “Een feestje op niveau. Dat waren we hen wel verplicht”, zei ze. “Onze vrijwilligers waren de ruggengraat en het hart van de hele vaccinatiecampagne, vanaf dag 1. Met een absoluut record van 23.000 vaccins in één dag tijdens de kerstperiode. Zelfs in de vakantieperiodes stonden ze er. En hoe? Ik kan eerlijk zeggen dat 99,99% van de reacties die ik binnenkreeg over onze vaccinatiecentra zeer positief waren. Ik hoop dat het voor velen een zeer aangenaam weerzien was in dezelfde expo waar ze zoveel fantastisch werk hebben geleverd”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(jas)

Aangeboden door onze partners