©  BELGA

Spectaculaire bokskamp van Delfine Persoon in Dubai afgelast door overlijden van president

Door het overlijden van een van de belangrijkste sjeiks en president van de Verenigde Arabische Emiraten, sjeik Khalifa bin Zayed Al-Nahyane, is de bokskamp die Delfine Persoon morgenavond in Dubai zou betwisten voorlopig afgelast. Onze landgenote zou boksen op het heliplatform van de Burj Al Arab, het enige zevensterrenhotel ter wereld. Er worden geprobeerd om de kamp alsnog maandag te laten doorgaan.

Michael Van Damme, Hans Jacobs

Delfine Persoon zou zaterdag op het heliplatform van de Burj Al Arab het voorprogramma boksen van de boksvedette Floyd Mayweather. Tot sjeik Khalifa bin Zayed Al-Nahyane stierf, een van de belangrijkste politieke figuren van de Verenigde Arabische Emiraten, op 76-jarige leeftijd. Hij volgde zijn vader op als president van de Verenigde Arabische Emiraten. Vanaf vrijdag is een periode van veertig dagen nationale rouw afgekondigd, en een driedaagse waarin niet mag worden gewerkt. Tal van evenementen zijn afgelast, waaronder ook de boksmeeting. Er wordt inmiddels overlegd of het boksevent kan worden verschoven naar maandag.

LEES OOK. Delfine Persoon bokst 221 meter boven de grond, bovenop zevensterrenhotel in Dubai: “Gelukkig heb ik geen hoogtevrees”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio