Naast Joren Dom (foto) vertrekken - waarschijnlijk - Raphael Holzhauser en Stipe Radic.   

Naast Joren Dom (foto) vertrekken - waarschijnlijk - Raphael Holzhauser en Stipe Radic.  ©  BELGA

Volgende week meer duidelijkheid bij Beerschot

Volgende week komt 1A-degradant Beerschot met een gedetailleerd sportief plan voor volgend seizoen naar buiten. De voorbije weken heeft United World in samenspraak met de Vlaamse bestuurders de hele club grondig doorgelicht.

kofr

De laatste punten en komma’s moeten nog vastgelegd worden, maar de club maakt zich sterk dat het met een vernieuwde aanpak volgend seizoen beter gewapend zal zijn. Er zal een volledig nieuwe structuur op poten gezet worden met daarbij ook een nieuwe eindverantwoordelijke voor het sportieve beleid.

Beerschot hoopt daarnaast ook de contractverlengingen van enkele sterkhouders aan te kondigen. Het is wel al duidelijk dat Joren Dom (OH Leuven), Raphael Holzhauser (wellicht ook OH Leuven) en Stipe Radic (buitenlandse interesse) de club deze zomer verlaten. Daarnaast worden ook de aflopende contracten van enkele overbodige spelers zoals Marius Noubissi en Fessou Placca niet verlengd. De sportieve ambitie voor volgend seizoen kort en duidelijk samengevat: meestrijden voor de titel in 1B.

LEES OOK. Stipe Radic wil weg bij Beerschot

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio