© BELGAIMAGE

Jonas Ivens in beeld als opvolger Wouter Vrancken bij KV Mechelen

In de zoektocht naar een opvolger voor Wouter Vrancken denkt KV Mechelen aan Jonas Ivens (37). De ex-speler van Malinwa is momenteel aan de slag bij Monaco als assistent-coach van Philippe Clement.

Voordien was hij ook 2,5 seizoenen de rechterhand van Clement in de staf van Club Brugge. Ivens past ­binnen het profiel dat KV voor ogen heeft: een jonge, Nederlandstalige coach met de nodige ervaring en ­iemand die voeling heeft met het DNA van de club.

Jonas De Roeck

KV Mechelen heeft ook de piste ­Jonas De Roeck nog niet helemaal opgegeven. De coach van Westerlo was de topkandidaat Achter de Kazerne, maar heeft een mondeling akkoord om zijn contract in het Kuipje te verlengen. Dit weekend wordt zijn nieuw contract bij de Kemp­hanen in principe onder­tekend. Ook Carl Hoefkens werd ­gepolst, maar de assistent-coach van Club Brugge houdt de boot voorlopig af.

Naast de Belgische kandidaten zijn er ook een paar buitenlandse ­opties. Zo circuleren de namen van Bernd Hollerbach (STVV) en Danny Buijs (Groningen) als kanshebbers

thst, dvd, pjc, ybw

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL