© atv

File richting Antwerpen door kop-staartaanrijding op E34 in Oelegem

Ranst -

Een ongeval op de E34 in Oelegem (Ranst) veroorzaakte woensdagmorgen een lange file richting Antwerpen. Twee vrachtwagens raakten betrokken bij een kop-staartaanrijding. Niemand raakte gewond.

jtp

Het ongeval gebeurde iets na 6 uur woensdagmorgen. De bestuurder van vrachtwagen op het rechtse rijvak moest een noodstop uitvoeren omdat hij de file door de werken in Wommelgem te laat had opgemerkt. De vrachtwagen die achter hem reed, merkte door de laaghangende zon te laat op dat zijn voorganger in de remmen ging.

Het kwam tot een kop-staartaanrijding. Even werd gevreesd dat de bestuurder van de tweede vrachtwagen gekneld zat in zijn cabine, maar hij kon op eigen houtje de vrachtwagen verlaten. Het bleef dan ook bij blikschade, maar door het ongeval waren de rechterrijstrook en de busstrook wel een tijdlang afgesloten voor de takeling en het opruimen van de rijbaan.

Dat bracht uiteraard stevige files met zich mee richting Antwerpen. Omstreeks 8u10 konden de afgesloten rijstroken weer worden vrijgegeven en loste de file zich stelselmatig op.

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

MEER OVER Meest gelezen

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio