Henri De Voeght en Alice Knaben. 

Henri De Voeght en Alice Knaben. © Chris Van Rompaey

Henri De Voeght en Alice Knaben vieren briljanten huwelijk

Lier -

Rik De Voeght (90) en Alice Knabe (86) vierden in hun assistentiewoning van woonzorgcentrum Sint-Jozef in Lier hun 65ste huwelijksverjaardag.

“We leerden elkaar kennen in de dansgelegenheden in Lier. In 1957 trouwden we in de Heilige Familiekerk in Lier. We kregen drie kinderen: André, Paul en Martine. Ondertussen zijn er al vier kleinkinderen: twee jongens en twee meisjes. Zij zorgden al voor één achterkleinkind, een jongen. Het volgende achterkleinkind, ook een jongen, is onderweg”, vertelt Rik.

Alice en Rik reisden heel Europa af. In hun vrije tijd was Alice bezig met breien, haken en fietsen, terwijl Rik een fervent biljarter was. Nu ze wat ouder zijn, kijken ze veel tv en nemen ze deel aan de animatie in het woonzorgcentrum. Het koppelt leest elke dag intensief Gazet van Antwerpen.

Schepen van burgerlijke stand Rik Pets (N-VA) bracht tijdens zijn bezoek de felicitaties van de stad en van het koningspaar over. Hij overhandigde het briljanten koppel een oorkonde en een medaille van het Koningshuis. (cvr)

Schepen Rik Pets bracht een oorkonde mee.

Schepen Rik Pets bracht een oorkonde mee. © Chris Van Rompaey

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio