© Victoriano Moreno

ALLEMAAL ANTWERPEN: “Wie denkt nu dat de eerste persoon die je op je 16de tegenkomt, de man van je dromen gaat worden”

Elke dag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Charisse Trouillard (36).

Elien Van Wynsberghe

“Mijn vriend en ik zijn 11 jaar samen maar we kennen elkaar al 20 jaar. We leerden elkaar kennen in het jeugdhuis van Hoboken. Het was oudejaarsavond en de eerste keer dat ik naar het jeugdhuis ging. Hij was de eerste persoon die ik er tegenkwam en langs mijn kant was het meteen van dat. Bij hem heeft dat iets langer geduurd, maar niet veel later waren we een koppel. Gedurende enkele jaren zijn we een paar keer uit elkaar gegaan en dan weer bij elkaar gekomen. Hij is acht jaar ouder. Wie denkt nu dat de eerste persoon die je op je 16de in het jeugdhuis tegenkomt, de man van je dromen gaat worden. Dat verwacht je niet hé. Maar ondertussen is onze relatie al elf jaar stabiel en is het grote liefde.”

“We wonen samen en kijken vanop ons terras uit op het Museum van Schone Kunsten. Alles is binnen wandelafstand. We hebben wel een auto, maar die staat bijna altijd stil. Nu ben ik op weg om een tatoeage te laten zetten. Mijn eerste tattoo. Allez, eigenlijk ga ik er ineens twee laten zetten. Eentje van een koffietasje, want ik ben nogal koffieverslaafd. En een van mijn hond. Als we ‘t doen, doen we ’t ineens goed.”

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio