©  Mpics

Robbe Goor kijkt met Dessel uit naar de eindronde: “We willen onze huid duur verkopen”

Dessel opent de eindronde in eerste nationale zondag met een thuiswedstrijd tegen Dender. Omdat Dessel geen licentie voor de 1B Pro League aanvroeg, is het belang van deze eindronde niet erg groot. Daarom kondigde trainer Benny Lunenburg al aan dat deze nacompetitie voor Dessel vooral in het teken van opleiding van jongeren zal komen te staan.

De kans dus opnieuw voor spelers zoals Robbe Goor om extra ervaring op te doen. Goor kwam de voorbije twee wedstrijden overigens aan de aftrap en speelde telkens een uitmuntende wedstrijd. “Op Rupel Boom speelde ik naast Toon Lenaerts centraal in de verdediging en vorig weekend nam ik de plaats van de geschorste Naïm op de linksback in. Omdat we in de eindronde niet op Toon Lenaerts kunnen rekenen, verwacht ik zondag opnieuw aan de aftrap te staan”, zegt Goor, die twee seizoenen geleden zijn eerste speelkansen kreeg toen Boujouh tijdens de winterstop naar RWDM vertrok.

“Het is bij dat ene halve seizoen gebleven”, aldus de Gelenaar. “Nadien heb ik niet veel kansen meer gekregen en dat vind ik jammer. Ik heb een tijdje geleden voor mezelf dan ook uitgemaakt dat ik op zoek moest gaan naar een andere club. Dat werd Wezel, waar ik volgend seizoen hoop om mijn echte doorbraak te vieren. Ik ben ondertussen 22 jaar, het wordt tijd om speelminuten te vergaren”, zegt Goor, die ondertussen wel uitkijkt naar de start van de eindronde. “We komen niet in aanmerking voor promotie, maar iedereen is er wel op gebrand om onze huid zo duur mogelijk te verkopen.” (rwi)

Ploegnieuws: Vanhaen (gips) en Breugelmans (buikspieren) zijn out voor de rest van het seizoen. Sols, Cavus en Kolen trainen opnieuw, maar alleen op Kolen wordt misschien gerekend in de eindronde. De blessure van Lenaerts valt beter mee dan verwacht. De aanvoerder zal kunnen spelen in de play-offs. Verbeek (patellapees knie) zal niet alles spelen. Geukens (knie) krijgt rust.

MEER OVER KFC Dessel Sport

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL