©  BELGA

Jens Naessens verlengt met een jaar bij Lierse K.

Jens Naessens voetbalt ook komend seizoen voor Lierse. De 31-jarige aanvaller verlengde zijn overeenkomst op het Lisp met één jaar.

kugu

Met het aanblijven van Jens Naessens heeft Lierse stilaan het gros van zijn huidige kern langer aan zich gebonden. Ook Jens Teunckens, Pieter De Schrijver, Jordy Gillekens, Brent Laes, Joeri Poelmans, Thibaut Van Acker, Guillaume De Schryver, Nils Schouterden, Stallone Limbombe en de doelmannen Jarno De Smet en Ben Van Lommel blijven komend seizoen op het Lisp voetballen. Enkel op de handtekening van Kennth Schuermans blijft het voorlopig nog wachten. Met de verdediger zijn er nog lopende gesprekken.

Jens Naessens werd in mei 2021 door Lierse opgevist bij het Italiaanse Foggia, waar de spits in zijn derde officiële wedstrijd een gescheurde achillespees had opgelopen. In de eerste maanden van de huidige competitie moest de aanvaller vooral opnieuw aan de weg terug timmeren. Naar het einde van de competitie toe kreeg Naessens een basisplaats. Met zijn contractverlenging geeft Lierse aan in een volledige revival van de ervaren aanvaller te geloven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio