Zij zoeken nog fijne collega’s. 

Zij zoeken nog fijne collega’s. ©  DVC Zevenbergen

Jobdag bij DVC Zevenbergen waar verschillende vacatures open staan

Ranst -

Na een intense coronaperiode staan de deuren van DVC Zevenbergen ondertussen weer helemaal open en is men op zoek naar nieuwe collega’s in de zorg. Daarom vind er op zaterdag 14 mei een jobdag plaats in de campus in Ranst.

In DVC Zevenbergen werken ongeveer 530 medewerkers, verspreid over drie campussen (Ranst, Duffel en Heist-op-den-Berg). Driekwart van de medewerkers is rechtstreeks betrokken op de zorg en begeleiding van personen met een verstandelijke beperking. Omdat Zevenbergen inzet op de meest kwetsbare cliënten met bijkomende motorische, sensorische en gedrags- en emotionele stoornissen is deze hoge graad van begeleiding essentieel.

Door uitbreidingen in de dienstverlening van Zevenbergen en ter vervanging van collega’s, zoekt Zevenbergen nieuwe medewerkers. Het gaat voornamelijk over begeleiders, maar ook over verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en ergotherapeuten.

De jobdag vind plaats op zaterdag 14 mei tussen 11u en 15u. Collega’s nemen de geïnteresseerden mee voor een rondleiding op het domein en in de woningen. Op die manier maken ze kennis met de werking van Zevenbergen en krijgt iedereen een goede kijk op de verschillende functies die samen zorg dragen voor de cliënten. Nadien is er bij een hapje en een drankje tijd voor een persoonlijke kennismaking en zelfs de mogelijkheid tot een eerste sollicitatiegesprek.

Alle info kan je terug vinden op: www.zevenbergen.be/jobdag . Ook inschrijven kan je daar.  kma

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio